Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

4EVER

Venskab varer evigt

Billetter

Venskab varer evigt

Kan man bryde ud af sin skæbnebestemte løbebane? Eller varer nogle venskaber for evigt?

4 EVER er den Reumert-vindende rå musikalske teaterfortælling for unge om livsvalg, loyalitet og de omkostninger, der følger med ubrydeligt venskab. 

Med 4EVER åbnes der op for en medrivende og virkelighedsnær fortælling om de fire venner Deep, Mini, Ice og Shine, hvis skæbne blev beseglet en frostklar vinterdag. For der skal ske noget, når disse fire drenge er sammen. Hele tiden… Rastløsheden bestemmer alt. Og kan man imponere de andre, så gør man det for enhver pris. For KAN rimer på MAND! Så den dag på isen udfordrer de fire drenge døden. En oplevelse, som mærker dem dybt og knytter dem til hinanden - for altid.

I et blussende, eksplosivt, inderligt og troværdigt sprog levendegør skuespiller og rapper Chadi Abdul-Karim den eviggyldige og universelle historie om venskab - på godt og ondt. 

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes "værker" kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.

 

Forestillingsfakta

Spilleperiode: 14. - 17. marts 2017

Aldersgruppe: 14 år

Varighed: 55 min.

Medvirkende: Chardi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen

Ide, koncept, manuskript: Opgang2

Instruktion: Pia Marcussen

Scenografi: Gitte Bøg

Komponist: Nikolaj Rosengreen

Dranaturg: Lise Ørskov

 

Billetter Nørregade